Saturday, October 15, 2011

Пънкар Президент - Те Т'ва Е! - Гласувайте за Светльо Витков! | Vote for a Punk for President!



Пънкар, умник, комик, веселяк, писател и откровен циник - вместо костюмар, мазник, сериозен скучен и лицемерен политик. Гласувайте за Светльо Витков - той е велик!

Светльо Витков президент, президент! :D

Сериозно... Замисляли ли сте се върху следния въпрос.:

Отъждествявате ли се с някакъв префинено любезен възпитан чичо или леля с костюм, който каквото и да каже се опитва нещо да ви излъже, да ви се подмаже, да ви накара да се чувствате специални, предвид че сте просто "електорат" и т.н.? Всичко започва от костюмите и вратовръзките, които привидно са официални, а всъщност внушават дистанция, надутост и фалш. Клоуни, облечени в сака, вратовръзки и официални панталони.

Като се замисля, много от най-умните и свестни хора, които познавам са циници, комици и "простаци", а не лицемери, подмазвачи и подмолни кариеристични ***.

Не е лесно да си циник и окровен "простак", такива могат да бъдат силни личности с характер и с позиция - знам го от личен опит. За съжаление хората не обичат някой да им казва горчивите истини в очите без лицемерие и обществото е така устроено, че послушните и лицемерите да се издигат по-лесно в политически/социални йерархии, подпомагани от други подобни, които вече са се издигнали, следвайки същата процедура.



Думи: Ново 20, "Боли ме гъза", Светльо & The Legends, пънк, политика, президентски, избори, 2011, България, комедия, шоу, събития, punk, politics, election

No comments:

Post a Comment