Wednesday, May 5, 2010

Сценичен бой - кастинг. Търсят се танцьори, каратисти, каскадьори, гимнастици, акробати и актьори (мъже и жени) за пробни снимки на сценичен бой



Жан Клод Ван Дам и Тош :)

Търсят се танцьори (най-вече балет или модерни танци/джаз-балет), бойци каратисти, таекуондисти, кикбоксьори; кунг-фу или др. динамични бойни изкуства; каскадьори, гимнастици, акробати и актьори (мъже и жени) за пробни снимки на сценичен бой. Пробите ще са кратки сценки заснети, озвучени и монтирани ефектно. В завършен вид ще изглежда в стил филм на Брус Ли, нинджи, Жан Клод и др. и малко драматични - зависи какъв състав се съберем. :)

В дългосрочен план засега имам два големи проекта, в които ще има бойни сцени - в единия може би ще има една-две бойни сцени между другото, но в другия бойните изкуства са важна част, работното му заглавие е "Българска нинжда" - комедия, пародия, драма, екшън.

Какво точно ще разиграем ще режисираме в първите проби ще видим когато се съберем. Засега има няколко кандидати да участват.

Снимачна площадка: засега Пловдив, може би на някоя полянка около Младежкия хълм или Бунарджика (Альоша). Някъде където можем да се защитим от нежелани хора в кадър. Ако се намерят достатъчно ентусиасти другаде, може да е в друг град.

Ако искате да се включите или познавате някой който би участвал, пишете тук или на http://twenkid.com/contact.htm






No comments:

Post a Comment