Thursday, September 27, 2012

Новини: Следващият публикуван епизод на комикса "Супер умници" ще бъде ... | Early news about the graphical story Super Smartasses, Episode 2

Вероятно ще бъде с по-изпипана графика...

Има много написани кратки серии, от различни времена и в различни времепространствени координати и теми.

Развивам епизода, който е директно продължение на действието от първия, но все още не съм се разрисувал, скицирал съм само една идея за заглавния кадър, защото ще е от сложните, затова междувременно може  и да излезе междинен по-лесен за реализация епизод.

Искам рисунките да са по-добри, което ще отнеме време, "обработвам" и себе си, да вкарам таланта си "в ред".

Мисълта ми се разклонява и в друга посока - първо да си напиша повече от софтуера, с който да ускоря процесите и да си спестя прерисуване и редакции, защото иначе е непосилно, особено за анимация, но това също отнема време...

Популярност

Без реклама, освен споменаване на един форум за трабанти :), докара го до над 100 уникални посетители към момента. :)) Не е много, но честно казано, не мисля и че е малко. Анимирана и озвучена версия сигурно ще има много по-добър резултат.

Благодаря на всички, които се изкефиха на продукцията и ме подкрепят!
Ясно е, че за вирусно разпространение и за масови резултати е трудно да се мисли, трябват много повече и по-активни фенове, да споделят по стени и по прозорци, скайпове и пр. :) Но... Май няма чак толкова запалени почитатели.


С по-красиви рисунки и по-популярни теми може да има малко напредък :)), хронологичният следващ епизод на този ще е по-секси и отново ще има готини коли, жени, сатира и смях.

Една рисунка, дето си надрасках, 10х на http://www.youtube.com/user/thevirtualinstructor за уроците и съветите


No comments:

Post a Comment