Sunday, April 1, 2012

Резултати от конкурса песен на месец март на "Денис и приятели"

http://twenkid.blogspot.com/2012/03/blog-post.html

РЕЗУЛТАТИ

Конкурсът завърши, трето място отзад напред с 10 гласа, 9-ти от 12 участници, но всичките ми гласове са реални. Десет гласа ми беше прогнозите за максимум, доволен съм! :))

Доколкото познавам човешката психика и поведение, едва ли са били много хората, които са слушали песните и са си харесвали някоя, ако са били непредубедени, аз самият ги прослушах, но не изцяло (не всички ми харесват) но това изисква концентрация и интерес, дори и да ги пуснеш.

От там песните, които се появяват най-отгоре в списъка - тези, които в началото са събрали най-много гласове, - са най-много пускани от случайни посетители, и някои от гласуващите са избирали една от тези, които е най-отгоре, без въобще да слушат останалите.

Класациите от този род по всякакви теми се превръщат в борба между групички от почитатели, и тъй като регламентът изисква гласуване с имейл, и от едно IP може да се гласува веднъж на ден, и бройките са подозрително високи, нищо чудно да са били създадени много фалшиви имейли специално за гласуването - регистрацията на нов имейл отнема две минути.

Загубена работа... :)

1 comment:

  1. И от това предаване го осъзнаха, пишат че от 7-ми май спират конкурса заради фалшификациите.. :))

    Всички такива конкурси са фалшиви, а реалният интерес на хората е много по-малък от бройките гласове в такива класации. Реални гласове - 100. Нереални 2000.

    Откъде някаква група, която никой не я е чувал, ще събере 2000 уникални гласове в Интернет, от различни реални хора.

    ReplyDelete