Sunday, July 12, 2009

Петранка (комедия) - премиера в Интернет








Изтегли филма (56 МБ)

Гледай във Vimeo

Ще се радвам, ако покажете филма на вашите баби и дядовци. :)

"Петранка" - комедия, 2:44 мин.

Сюжет - Баба Костадинка се подиграва с телефонни измамници.
История и разказвач - Костадинка Делева
Режисьор, оператор, монтаж, звук, цветни снимки - Тодор Арнаудов
Гласове зад кадър - Тодор Делев и Тодор Арнаудов
Показани са картини на - Илия Арнаудов


За филма

Баба Костадинка ми разказа тази история на Коледа. Помолих я да я разкаже още веднъж пред камерата, за да я направя на филм, и тя се справи чудесно. За жалост бях затрупан с други задачи и успях да монтирам филма чак сега. Да е жива и здрава, да заснемем още неща.

Силно се надявам "Петранка" да стигне до телевизията, за да може да го видят и възрастните хора, и да си вземат поука как да постъпват с подобни нахални тъпанари.

Покажете го и вие на вашите възрастни близки!


Поздрави,
Тош


Други ключови думи: телефонни измами, ваучери, измама, телефон, GSM, ГСМ, пенсионери, възрастни хора, баби, баба, дядо, дядовци, вестник, трета възраст, Тодор Арнаудов, Илия Арнаудов, Пловдив

2 comments:

  1. Явно съм загубил някъде чувството си за хумор, трябва да се върна и да го потърся.
    Филмът по-скоро отразява до къде са стигнали хората в морала и желанието си лесно да се сдобият с нещо, като са готови да се възползват не само от милосърдието, но и от обичта на хората. Колко случаи има на такива обаждания? Това е долно.
    Иво

    ReplyDelete
  2. Аз пък не разбрах какво всъщност искаш да кажеш с този коментар. Телефонните измами са хит от години, ясно е че са долни. Но обобщението "хората" не ми харесва. Измамниците са долни, затова трябва някой да ги поставя на място.

    ReplyDelete